Nagykövetek

Világszerte ismert és elismert hírességek, akik a Parkert választották.

Az Első Benyomás Számít.

BERNARD LAW MONTGOMERY

ARTHUR CONAN DOYLE

LEONARDO DI CAPRIO

ROBERT DE NIRO

BERNARD LAW MONTGOMERY

Bernard Law Montgomery (London, 1887. november 17. – 1976. március 24.) angol marsall, már az első világháborúban is harcolt. 1940-ben kapott altábornagyi rangot. Az ő hadosztálya várta volna Dél-Angliában a partraszálló német alakulatokat. 1942-ben kinevezték a dieppei-partraszállásért felelős tisztté: a felelőtlen tervet ellenzi, de tenni ellene semmit sem tud; a hadművelet kezdete előtt augusztusban Claude Auchinleck tábornok utódjává nevezték ki az észak-afrikai 8. brit hadsereg élére. Az el-alameini csatában a német–olasz seregeket megverte. A szövetségesek észak-afrikai partraszállását követően a 7. amerikai hadsereggel együttműködve 7 hónap alatt felszámolták a tengelyhatalmak afrikai csapatait. 1943-ban Szicíliában és Olaszországban vezette harcba katonáit. 1944-ben visszahívták, hogy vegyen részt az európai hadműveletek tervezésében. A normandiai partraszállás kezdetétől július végéig a szövetségesek szárazföldi csapatainak parancsnoka Eisenhower irányítása alatt. Később a szövetséges front balszárnyán harcoló 21. hadseregcsoport vezetője. A világháború után brit vezérkari főnök, illetve az európai szövetséges erők parancsnokának helyettese volt.
Bernar Law Montgomery kedvenc íróeszköze Parker volt.

ARTHUR CONAN DOYLE

Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (Edinburgh, 1859. május 22. – Crowborough, 1930. július 7.) skót író, aki leginkább Sherlock Holmesról szóló detektívregényei (amelyek jelentős újításnak számítottak a krimi történelmében), valamint Challenger professzor kalandjai miatt ismert. Termékeny író volt, akinek egyéb művei közt találhatunk sci-fi történeteket, úgymint a számtalan filmfeldolgozást megért Az elveszett világ, történelmi regényeket, drámákat, regényes történeteket, lírát és prózát.
Azt írta a Parker Pen Igazgatótanácsának egyik tagjának, Lord Molesworthnek, hogy a Duofold jelenti számára a tökéletes tollat.

LEONARDO DI CAPRIO

Leonardo Wilhelm DiCaprio (Los Angeles, Kalifornia, 1974. november 11.) négyszer is Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díjas amerikai színész. Világhírnevet a Titanic című film főszerepével nyert, ezenkívül olyan további sikeres produkciókban játszott, mint a Rómeó és Júlia, a Kapj el, ha tudsz, az Aviátor, A tégla, az Eredet, a Viharsziget, a Véres gyémánt, A nagy Gatsby vagy A Wall Street farkasa. Az utóbbi időkben Martin Scorsesével dolgozott együtt több filmen is, hasonlóan ahhoz, ahogy karrierje kezdetén Robert De Niro is gyakran forgatott a rendezővel. Leo elkötelezett környezetvédő és az egyik legtöbbet adakozó Hollywoodi sztár.
A Viharsziget című filmben DiCaprio egy Parker Jotter Standard Blue CT tollat használt.

ROBERT DE NIRO

Robert De Niro (New York, 1943. augusztus 17. –) kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, producer, rendező.
Pályáját 1969-ben Brian De Palma Az esküvői party című alkotásában kezdte. 1973-ra már kétszer elnyerte a New York-i Filmkritikusok díját a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, a Bang the Drum Slowly (1973) és az Aljas utcák (1973) (Mean Streets) című filmekben nyújtott alakításáért. A Francis Ford Coppola rendezésében készült A Keresztapa II. (1974) című filmben az Akadémia a legjobb mellékszereplőnek járó szobrocskával jutalmazta. Második Oscar-díját a Martin Scorsese rendezte Dühöngő bika (1980) című film főszerepéért kapta, melyben a híres bokszolót, Jake La Mottát formálta meg. Ezeken a díjakon kívül is még számos elismerésben részesült. 1988-ban Jane Rosenthallal együtt Tribeca Productions néven saját filmvállalatot hozott létre, amely számos film elkészítését tette lehetővé, melyekben De Niro producerként, rendezőként és színészként is közreműködött.
A Stone (2010) című filmben egy Parker IM Black CT tollal írt.